SSL (Herr)

Tabelljumbon blev utan poäng igen

Det blev en tuff söndag för Uppsala-laget när man mötte Växjö på bortaplan.

Under söndagen tog Växjö emot Hagunda på hemmaplan. Växjö som kom till matchen med fyra raka vinster i bagaget var sugen på mer mot Hagunda. Första perioden skulle visa sig bli jämn och slutade 2-2. Efter det drog smålänningarna ifrån rejält. Tio minuter in i den andra perioden stod det 6-2 åt hemmalaget. Hagunda genomförde ett målvaktsbyte efter det, men det räckte inte och efter två perioder stod det 10-3. Hagunda inleder den tredje perioden bra genom att göra två mål tätt inpå varandra. Hagunda gjorde efter det flertalet försök att komma ikapp genom att plocka målvakten. Det blev mindre lyckat och matchen slutade 15-6 och alla poäng stannade därmed i Växjö. Femte raka vinsten för Växjö, som ligger på en andra plats i tabellen.

Se highlights ovan. Videoklippet från Expressen.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö