Thorengruppen 2 förlorade mot Öjebyn
Montage
Matchrapport

Förlust mot Öjebyn för Thorengruppen 2

ANNONS

Thorengruppen 2 fick se sig besegrat i mötet med Öjebyn på hemmaplan i division 1 Norra herr, med 4-7 (1-2, 1-4, 2-1).

– Vi förlorade mot serieledande Öjebyn, ett rutinerat lag som tar vara på våra misstag skoningslöst. Tidvis hamnade vi med obalans i anfallsspelet. Och det nyttjade motståndarna det med en bra effektivitet. Sett till skapade målchanser så hade vi kunnat spela jämnare resultatmässigt. Så vi får bygga vidare på det att vi kan skapa oreda i alla lags försvar framöver och att välja lägen där vi sätter förvaret först och när vi går på attack, kommenterade Thorengruppen 2:s tränare Kristian Karlsson efter matchen.

I första perioden var det Öjebyn som var starkast. Laget vann perioden med 1-2.

Även i andra perioden var det Öjebyn som var starkast. Laget vann perioden med 1-4 och ställningen efter två perioder var 2-6.

Tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen av matchen kunde Elias Anundsson göra 3-6 för Thorengruppen 2.

Öjebyn ökade ledningen till 3-7, återigen genom Oskar Forsgren efter 6.10.

Wilmer Karlsson reducerade förvisso, men närmare än 4-7 kom inte Thorengruppen 2. Öjebyn tog därmed en säker seger.

Erik Nilsson gjorde ett mål för Öjebyn och spelade fram till två mål och Oskar Forsgren stod för tre poäng, varav två mål. Lucas Arvidsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Thorengruppen 2.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Thorengruppen 2 på nionde plats och Öjebyn i serieledning.

I nästa match möter Thorengruppen 2 Timrå borta på lördag 27 januari 13.00.

Matchrapporter: Oavgjort mellan IBK Luleå och Öjebyn Thorengruppen 2 knep segern i målmässigt jämn match mot Härnösand Målfest för Thorengruppen 2 hemma mot Kiruna AIF Förlust för Gimonäs Umeå mot Öjebyn med 6-7 Klar seger för Thorengruppen 2 – vann med 9-4 mot Bergnäset

Den här artikeln handlar om: