Djurgårdens IF IBS vann mot Järfälla Bele

Djurgården vann på hemmaplan mot Järfälla Bele

Djurgården vände och vann hemma mot Järfälla Bele i Allsvenskan norra herr. Matchen på söndagen slutade 7-4 (0-1, 2-0, 5-3).

– Jag tycker vi börjar lite skakigt och spänner oss i avgörande lägen. Allt eftersom matchen går kommet vi in i det och vi gör en riktigt bra match framförallt försvarsmässigt och vi jobbar ner JB och vinner fullt rättvist, kommenterade Djurgårdens tränare Rickard Gustafsson.

Järfälla Bele tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Sam Madani på pass av Oscar Kristensen. I andra perioden var det i stället Djurgården som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-0 och ställningen efter två perioder var 2-1.

Även i tredje perioden var det Djurgården som var starkast. Laget vann perioden med 5-3 och matchen med 7-4.

Sam Madani gjorde tre mål för Järfälla Bele. Theodor Svensson gjorde tre mål för Djurgården.

Det här betyder att Djurgården ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Järfälla Bele på elfte plats.

Söndag 28 januari 15.00 spelar Djurgården hemma mot RIG Umeå.

Matchrapporter: Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC IBF Falun Utveckling slog Järfälla Bele i måljämn match i Guide Arena Djurgården segrare hemma mot Sirius