Bergs IK vann mot Torshälla IBK

Berg tog ännu en seger – 8-3 mot Torshälla

Det går fortsatt bra för Berg i division 1 Mellersta herr. På söndagen mötte laget Torshälla i Folkungahallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit nio matcher i rad. Segerresultatet mot Torshälla blev 8-3 (1-1, 5-2, 2-0).

– Den här matchen sticker knappast ut åt något håll. Seg start från vår sida men sedan gör vi vad som behövs för 3 poäng. Ny match igen redan på tisdag så bara att ladda om, kommenterade Bergs lagledare Anton Nydén.

Berg tog ledningen efter 5.32, genom Sebastian Hagberg på pass av Petter Alm.

Torshälla kvitterade till 1-1 efter 6.06, när Timmy Eriksson hittade rätt framspelad av Martin Hellfors.

Berg tog ledningen på nytt efter 20.50, genom Adam Zetterström på pass av Sebastian Hagberg.

Berg var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 5-2 och ställningen efter två perioder var 6-3.

Berg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-3. Målen i sista perioden gjordes av Adam Zetterström, som gjorde två mål.

Bergs Sebastian Hagberg stod för ett mål och tre assists, Petter Alm gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål och Adam Zetterström gjorde tre mål och ett målgivande pass.

Det här betyder att Berg är i fortsatt serieledning, med 43 poäng efter 15 matcher, och Torshälla på elfte plats med nio poäng.

Berg tar sig an Ledberg i nästa match borta tisdag 23 januari 20.00.

Matchrapporter: Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla IBF Västerås tog ännu en seger – 13-9 mot Torshälla Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping