Örebro Innebandy vann mot Ledberg
Montage
Matchrapport

Örebro Innebandy fortsätter att vinna – har nu fem raka segrar

ANNONS

Det går fortsatt bra för Örebro Innebandy i division 1 Mellersta herr. På lördagen mötte laget Ledberg i Idrottshuset och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Ledberg blev 8-2 (1-0, 4-1, 3-1).

– Ingen toppinsats men Ledberg krigar på bra och tycker deras målvakt gör ett par fina räddningar. Vinner komfortabelt tillslut när vi drar upp tempot med boll. Starka hemma nu och det var något vi saknade ifjol, kan bli viktigt i slutet ha den tryggheten då vi har båda toppkonkurrenterna Bergs och Linköping på just hemmaplan, tyckte Örebro Innebandys tränare Emil Olsson-Höök, efter matchen.

Örebro Innebandy har skapat en skön vinnarkänsla i Idrottshuset. Segern mot Ledberg betyder att laget har vunnit sex raka matcher på hemmaplan.

I början av matchen var Örebro Innebandy starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Simon Garman och Jacob Embretzen. Även i andra perioden var det Örebro Innebandy som var starkast. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 5-1.

Örebro Innebandy fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-2. Målen i sista perioden gjordes av Marcus Hjelm, Vilgot Hedenborg och Hugo Forsberg.

Örebro Innebandys Jacob Embretzen stod för två mål och ett assist.

Resultatet innebär att Örebro Innebandy ligger kvar på tredje plats och Ledberg på nionde plats i tabellen.

I nästa match möter Örebro Innebandy Torshälla borta på onsdag 24 januari 19.00. Ledberg möter Berg tisdag 23 januari 20.00 hemma.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping

Den här artikeln handlar om: