Foto: Tomas Brandt Wangel
#ibsilly

Sam Madani ryktas vara klar för nytt lag

ANNONS

Kan presenteras under förmiddagen ihop med annan spelare.

Sam Madani valde i somras att lämna allsvenska Järfälla Bele (som då hette Bele Barkarby) för att pröva vingarna i SSL, detta hos AIK. 30-åringen hade fullkomlingen spottat in poäng i Beletröjan under många år, under hans sista säsong i klubben blev det till och med allsvenskt rekord med 92 poäng på 22 matcher.

Poäng har han levererat även i AIK (19 på 11 matcher) men den senaste tiden har han saknats i solnaiternas laguppställning – AIK:s tränare Magnus "Binge" Jäderlund berättade sedan för Expressen att Madani tagit en paus från innebandyn.

Placeras i nytt lag – kan presenteras idag

När Innebandymagazinet sedan pratade med Järfälla Beles sportchef Daniel Norman om det vore aktuellt med en återkomst för Madani i klubben så svarade han följande:

– Absolut! Jag vet att han är sugen på att komma tillbaka. Hade vi fått in honom så får vi in en poängspelare utan dess like. Det skulle vara jättebra! Men just nu så har jag inget nytt om honom, vi får se vart han hamnar helt enkelt.

Nu hintar också Järfälla Bele att man ska släppa inte bara en utan två sillybomber. Man har lagt upp två silhuettbilder på sin hemsida, föreställande två spelare, där det i sociala medier spekuleras att Sam Madani är en av de som ska presenteras.

Järfälla Bele släpper sin nyhet klockan 10.19.


TV: Här slår Pixbo ut Storvreta på straffar

Se hela straffläggningen från semifinalen i Svenska Cupen.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

 

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK

Den här artikeln handlar om: