Bilder: Innebandy.tv
Herrettan

TV: Här får han nog – lämnar matchen mitt under ett byte

ANNONS

Rasbo-spelaren lämnade planen mitt under brinnande spel – här är orsaken.

Det utspelade sig märkliga scener i Herr1an-mötet mellan IBK Hudik och Rasbo IK. I slutet av matchen ledde de förstnämnda med 7-1 och då rann det över för Rasbo-spelaren Jonathan Andersson.

Efter att inte fått med sig ett frislag så väljer 28-åringen att lämna planen för att gå in i omklädningsrummet – detta mitt under ett byte.  Händelsen beivrades inte med något straff för felaktigt byte.

Du kan se situationen i spelaren ovan.

Andersson har valt att inte kommentera sitt beslut men Rasbos sportchef Felix Esevik berättar vad som föranledde situationen.

– Tyvärr var det en spelare i mitt lag som på grund av frustration över domarnas beslut lämnade planen mitt under matchen. Detta var självklart ett olyckligt beslut och inte något som vi som lag stödjer, säger Esevik till Innebandymagazinet.

Har bett om ursäkt till laget

Efter matchen hade man en konstruktiv dialog med Andersson, detta tillsammans med laget i omklädningsrummet.

– Vi förstår hans irritation men handlingen är felagerad och Jonathan har bett om ursäkt. Vi har tagit det som en möjlighet att lära oss och förbättra oss som lag. Vi fokuserar nu på att fortsätta jobba tillsammans och spela med respekt och fair play, fortsätter Esevik.

Rasbo förlorade till slut matchen med 10-2. Man ligger som nykomlingar trea i Herr1an Västra Svealand med en poäng upp till allsvenskt kval.

Matchrapporter: Sandvikens AIK:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Rasbo Förlust på bortaplan för Björklinge mot Rasbo Rasbo för starka – IBF Borlänge föll i förlängningen Storförlust för LI20 IBF - 2-23 mot Rasbo Anton Mellquist matchvinnare när Runsten besegrade Rasbo

Den här artikeln handlar om: