Träslövsläge IF vann mot Lindås Rasta

Lindås Rasta föll i förlängningen mot Träslövsläge

Lindås Rasta spelade jämnt Träslövsläge på bortaplan i division 1 västra Götaland herr men föll efter förlängning. Matchen var lika, 5-5, efter tre perioder, men i förlängningen avgjorde Träslövsläge. Slutresultatet blev 6-5 (0-2, 1-3, 4-0, 1-0).

– En prestation under vår värdighet. Vi är inte bra men ändå tillräckligt för att leda med 1-5 inför sista perioden. Att tappa det är oacceptabelt, kommenterade Lindås Rastas tränare Daniel Calebsson efter matchen.

Segermålet för Träslövsläge stod Oskar Henriksson för 2.58 in i förlängningen.

I början av matchen var Lindås Rasta starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Jesper Bååth och Kalle Hugosson. Även i andra perioden var det Lindås Rasta som var starkast. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 1-5.

Träslövsläge hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-0 och ställningen efter tre perioder var 5-5.

I förlängningen tog det 2.58 innan Träslövsläge också avgjorde till 6-5. Stor matchhjälte blev Oskar Henriksson, på pass av Vidar Tirén.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Lindås Rasta är på första plats.

I nästa omgång har Lindås Rasta Zenith hemma i Lindås Waves Arena, lördag 27 januari 17.30.

Matchrapporter: Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Felix Jansson och Victor Wennroth målskyttar när Zenith förlorade Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge