Lindome spelade lika mot Craftstaden
Montage
Matchrapport

Kryss för Lindome och Craftstaden

ANNONS

Lindome och Craftstaden tog en poäng var i mötet i Allsvenskan västra/södra dam i Almåshallen. Matchen slutade 3-3 (2-1, 0-2, 1-0, 0-0).

Craftstadens assisterande tränare Johan Magnusson tyckte till om matchen:

– Det är skönt med en poäng men om man ser på de sista två perioderna så var vi värda tre poäng. Vi spelade ett riktigt bra anfallsspel i andra och tredje perioden som gör att vi skapar många lägen. Sedan spelar vi ett stabilt försvarsspel också så det är poäng med mersmak.

Första perioden var jämn. Craftstaden inledde bäst och tog ledningen genom Linda Zetterling efter 7.58, men Lindome kvitterade genom Maja Lundström. Och Lindome hann också ta ledningen, genom Amanda Lööv Miljevic. Efter 8.15 i andra perioden slog Tindra Nordgren till, på pass av Fanny Sundberg -Tisell och kvitterade för Craftstaden.

Linda Zetterling gjorde dessutom 2-3 efter 10.55 framspelad av Mathilda Zetterling.

Lindome kvitterade till 3-3 med 1.02 kvar att spela genom Moa Wahlström framspelad av Kajsa Högemark.

Förlängningen blev mållös.

Lindome stannar därmed på andra plats, och Craftstaden på sjätte plats, i tabellen.

Lördag 20 januari spelar Lindome borta mot Telge SIBK 15.00 och Craftstaden mot Katrineholm hemma 14.00 i Oskarshamns Sporthall.

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad

Den här artikeln handlar om: