Skälby vann mot Järfälla Bele

Fem mål av Jonathan Berglund när Skälby slog Järfälla Bele

Jonathan Berglund stod för ett målkalas när Skälby besegrade Järfälla Bele i Allsvenskan norra herr med 9-5 (3-3, 3-1, 3-1). Hela fem mål gjorde Jonathan Berglund, synnerligen viktigt för Skälbys trepoängare.

I och med detta har Skälby fyra raka segrar i Allsvenskan norra herr.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

Skälby var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 6-4.

Även i tredje perioden var det Skälby som var starkast. Laget vann perioden med 3-1 och matchen med 9-5.

Jonathan Berglund gjorde fem mål för Skälby och tre målgivande passningar. Oscar Kristensen gjorde ett mål och spelade fram till tre mål för Järfälla Bele.

Det här betyder att Skälby är kvar på femte plats, och Järfälla Bele stannar på tionde plats, i tabellen.

Skälby tar sig an RIG Umeå i nästa match borta lördag 20 januari 12.00.

Matchrapporter: Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 IBF Falun Utveckling slog Järfälla Bele i måljämn match i Guide Arena Skälby vann klart borta mot Sirius Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele