Vaksala SK IBK vann mot LI20 IBF

Bortaförlust för LI20 IBF - 1-8 mot Vaksala

LI20 IBF åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Vaksala med hela 1-8 (0-2, 0-1, 1-5) i division 1 västra Svealand herr.

LI20 IBF:s tränare Bo Wiklund kommenterade matchen:

– LI20 står upp bra mot ett topplag i 2 perioder. Sista perioden utnyttjar motståndarna misstagen och får några för enkla mål.

Vaksala startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Simon Alm och William Tara-Eriksson. Vaksala var långt ifrån nöjt där. Efter 19.00 i andra perioden nätade Edvin Gantelius, framspelad av Magnus Sjödin och gjorde 3-0. Vaksala tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 7.26 genom Edvin Gantelius, och gick upp till 7-0 innan LI20 IBF svarade.

Segern skrevs till slut till 8-1 för Vaksala.

Edvin Gantelius gjorde tre mål för Vaksala och spelade dessutom fram till ett mål.

I tabellen innebär det här att Vaksala nu leder serien. LI20 IBF är på tolfte och sista plats.

Lördag 20 januari 15.00 spelar LI20 IBF hemma mot IBK Hudik.

Matchrapporter: Målfest för Runsten borta mot LI20 IBF IBF Borlänge utklassade LI20 IBF – vann med 10-0 Tre klara poäng för Hälsinggården mot Vaksala Sandvikens AIK nollade LI20 IBF – vann med 5-0 Tre poäng för Kais Mora hemma mot Vaksala