Foto: Per Wiklund
SSL (Herr)

EXTRA: Poängkungen Oscar Kristensen klar för SSL

ANNONS

Oscar Kristensen har öst in poäng i allsvenskan, nu förstärker han ett lag i SSL.

01-födda forwarden Oscar Kristensen har producerat 264 poäng på fyra och en halv säsong i allsvenskan med Järfälla Bele (tidigare Bele Barkarby). Till denna säsong försvann kedjekamraterna Sam Madani och Helmer Hernegran till AIK. Nu är även Kristensen klar för SSL-spel, men inte i AIK, utan hos konkurrerande Nykvarn.

Nykvarn och Järfälla Bele är överens om en dubbellicens för Oscar fram till sista februari.

Nykvarns tränare Nicklas Hedstål i Nykvarns sociala medier: “Först och främst tackar vi Järfälla/Bele för ett mycket gott samarbete så vi kunde möjliggöra denna dubbellicens.

Oscar är en spelare som jag har följt många år sedan vi möttes i ungdomsåren som motståndare för att se utvecklingen till en poängmaskin av rang i allsvenskan med ett snitt på över 3 poäng/match i allsvenskan senaste 4 säsongerna.

Med tanke på skadan på Valle Ahlroth som är borta säsongen ut är detta en mycket bra lösning som ger oss fler alternativ att laborera med där vi får in en offensiv spetsspelare i truppen.

Det ska bli kul att se Oscar på den högsta nivån SSL och se vad han kan göra.”


TV: “Vi fick 24 000 kronor i stöd - plus 200 bollar"

Hur påverkas IBK Dalen ekonomiskt av att inte spela i SSL? Klubbdirektören Urban Karlsson ger en inblick.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Du kanske även vill läsa: Philip Fox mål utsett till månadens mål i SSL Herr Rikke Ingebrigtsli Hansen vann månadens mål i SSL Dam Den här artikeln handlar om: