Kungälv förlorade mot Lindås Rasta
Montage
Matchrapport

Målfest för Lindås Rasta borta mot Kungälv

ANNONS

Det blev en riktig storseger för Lindås Rasta mot Kungälv borta i division 1 västra Götaland herr. Matchen slutade 4-13 (0-5, 1-2, 3-6).

– Tyvärr ljuger inte siffrorna den här kvällen och det kunde t. O. M. Blivit ännu värre. Så stor är skillnaden mellan lag som tränar hårt för att komma någon vart jämför med lag som spelar för att "ha kul". Matchen var förlorad redan efter 4 minuter men vi måste ändå ta med oss något och det får bli inledningen av sista perioden där vi ändå rycker upp oss och spelar för klubbmärket, kommenterade Kungälvs tränare Thomas Hammar Andersson efter matchen.

Lindås Rastas tränare Daniel Calebsson tyckte till om matchen:

– Vi gör vår hittills bästa match för säsongen. Vi är välförberedda och rejäla i allt vi gör. Vi har sett fram emot andra delen av serien och detta var en bra start på den.

Därmed har Lindås Rasta vunnit sju matcher i rad på bortaplan.

Lindås Rasta spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-5 genom två mål av Kalle Hugosson, ett mål av Lucas Dahlström, ett mål av Jesper Andréasson och ett mål av Adam Thyselius. Lindås Rasta var långt ifrån nöjt där. Lindås Rasta var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 1-7.

Lindås Rasta vann också tredje perioden 3-6 och matchen med hela 13-4.

Erik Andreasson gjorde två mål för Kungälv och två målgivande passningar. Victor Lövdahl hade tre assists, Lucas Dahlström gjorde två mål och en assist och Adam Thyselius gjorde tre mål för för Lindås Rasta.

Det här betyder att Kungälv ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Lindås Rasta på andra plats.

Lördag 13 januari möter Kungälv GS 86 borta 14.00 och Lindås Rasta möter Varla hemma 14.30.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Kungälv tog revansch – 6-2 mot Pixbo Klart nu: Zenith åker ur serien efter ny förlust

Den här artikeln handlar om: