CL98IC A förlorade mot Gränna

Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Gränna mot CL98IC A

En jämn match mellan hemmalaget CL98IC A och gästande Gränna avgjordes först i tredje perioden, där Johan Uhlin gjorde 5-8 och Johan Uhlin två minuter senare gjorde 5-9 för Gränna. Gränna vann matchen i division 1 södra Götaland herr med 9-5 (3-4, 2-1, 4-0).

CL98IC A:s tränare Jimmie Nilsson tyckte till om matchen:

– En match som hade två ansikten. Första halvan tycker jag att vi är mycket bättre än Gränna men får för liten utdelning på våra avslut, andra halvan är Grännas då de får stor utdelning på sina chanser. Sur torsk men det är bara upp på hästen igen och börja jobba för kommande match!

CL98IC A var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-3.

I andra perioden var det i stället Gränna som hade greppet. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 5-5.

Gränna spelade bra i tredje perioden och gick från 5-5 till 5-9 genom två mål av Johan Uhlin, ett mål av Henric Löw Svensson och ett mål av Alfred Bernhardsson och avgjorde matchen.

Mohammed Amin gjorde två mål för Gränna och spelade dessutom fram till två mål. Simon Anjou stod för tre poäng, varav två mål för CL98IC A.

Båda lagen har nu två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, CL98IC A med 35–25 och Gränna med 26–20 i målskillnad.

Resultatet innebär att CL98IC A ligger kvar på andra plats och Gränna på åttonde plats i tabellen.

Lördag 13 januari möter CL98IC A Åstorp/Kvidinge borta 15.00 och Gränna möter Olofström hemma 14.30.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona