Partille förlorade mot Höllviken
Montage
Matchrapport

Förlust för Partille efter dålig start mot Höllviken

ANNONS

Höllviken tog direkt tag i taktpinnen i bortamatchen mot Partille i Allsvenskan södra herr, och ledde med 4-1 i första pausen. Trots en uppryckning av Partille vann Höllviken matchen med 6-5 (4-1, 1-1, 1-3).

– Det blir för tufft med en sådan start. Alldeles för många som inte är påkopplade och är inte på plan för att kriga. Tror att det skall lösa sig av sig själv. För dåligt helt enkelt. Sen närmar vi oss de i sista men räcker inte hela vägen fram! Kul att se att vår 3-femma fortfarande gör ett fint jobb och är minst lika bra som motståndet, kommenterade Partilles tränare Ricard Carlsson.

Höllvikens tränare Stefan Prim om matchen:

– Avgörande i dagens match är vår första period där vi dominerar och för spelet med fin utdelning framåt. Sen självklart att Danne Hernandez hittar nätet flera gånger om.

Höllviken var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-4.

Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 2-5.

Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Linus Gustafsson göra 3-5 för Partille.

Höllviken ökade ledningen till 3-6 genom Tobias Andersson efter 10.13.

Leo Hammarstedt och Albin Jansson reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 5-6 kom inte Partille.

Daniel Hernandez gjorde tre mål för Höllviken.

Det här var Partilles tredje uddamålsförlust den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Partille på femte plats och Höllviken på sjunde plats.

Partille tar sig an Nilsby i nästa match borta söndag 14 januari 14.00. Höllviken möter Strängnäs hemma lördag 13 januari 15.00.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Revansch och tre poäng för Lillån IBK Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Partille tog revansch på Strängnäs

Den här artikeln handlar om: