Värmdö förlorade mot Rosersberg Arlanda IBK

RA19 vinnare mot Värmdö – avgjorde i förlängningen

RA19:s väg till seger mot Värmdö borta i division 1 östra Svealand herr blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 5-4 (2-3, 1-1, 1-0, 1-0) och ta bonuspoängen. Matchhjälte blev Kasper Malmsten, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

Segern var RA19:s femte på de senaste sex matcherna.

I första perioden var det Värmdö som var starkast. Laget vann perioden med 3-2.

Efter 10.34 i andra perioden slog Viktor Forsberg till, framspelad av Christian Sandsund och kvitterade för RA19.

Värmdös Filip Lundmark gjorde 4-3 efter 19.39 på pass av Vilde Westerlund.

12.31 in i tredje perioden slog Christian Sandsund till på nytt på pass av Linus Jämtdal och kvitterade för RA19. I förlängningen tog det 1.51 innan RA19 också avgjorde till 4-5. Stor matchhjälte blev Kasper Malmsten, på pass av Oscar Ekfeldt Lundqvist.

RA19:s Christian Sandsund stod för fyra poäng, varav två mål och Linus Jämtdal gjorde ett mål och två assist.

Det här var Värmdös fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även RA19:s tredje uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Värmdö nu ligger på sjunde plats. RA19 är på andra plats.

Lördag 13 januari 15.30 spelar Värmdö borta mot Täby FC. RA19 möter Nykvarn IF hemma i Rosershallen fredag 12 januari 19.15.

Matchrapporter: Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Lucas Nordahl stor matchhjälte när Värmdö slog Nykvarn IF Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta Värmdö besegrade på bortaplan av Åkersberga IBF RA19 vände underläge till seger