Olofström vann mot FBC Karlskrona

Storseger för Olofström hemma mot Karlskrona

Olofström hade en riktig målfest när man besegrade Karlskrona hemma i Olofströms Sporthall i division 1 södra Götaland herr. Olofström vann med hela 11-1 (5-0, 3-1, 3-0).

– Ja du det var först och främst viktigt med en seger. Sen att det blir en storseger gjorde det inte saken sämre och det var verkligen inget snack var poängen skulle hamna. Man är alltid lite orolig när det är derby. Vill lyfta fram Verner i målet och vårt försvarsspet, framåt stämde det bra för Karlsson, Torikka, Bylund samt Zoric. Nya tag redan på Måndag mot Hovshaga i Smålandscupen, kommenterade Olofströms tränare Markku Torikka.

Snackisen var Hugo Karlsson – som gjorde hela fem av Olofströms mål.

Olofström spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 5-0 genom tre mål av Hugo Karlsson, ett mål av Alexander Zoric och ett mål av Olof Rosenberg. Det skulle komma mer från Olofström. Olofström var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 8-1.

Olofström fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-1. Målen i sista perioden gjordes av Hugo Karlsson, som gjorde två mål, och Alexander Zoric.

Hugo Karlsson gjorde fem mål för Olofström och ett målgivande pass, Jonathan Torikka stod för ett mål och fyra assists och Alexander Zoric gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

För Olofström gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Karlskrona är på nionde plats.

I nästa omgång har Olofström Gränna borta i Ribbahallen, lördag 13 januari 14.30.

Matchrapporter: Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona