#ibsilly
Foto: Janne Nilsson/IFF och @zomgitsashok/IFF
Mr. Silly
Mr. Silly avslöjar: SSL-stjärnorna har pratat med topplaget
ANNONS

Innebandymagazinets bloggare gör rekordtidig comeback – berättar om åtta spelare som kan byta klubb.

Vad är det som händer med världen egentligen?  Likt en björn brukar jag gå i idé tidigt på hösten och vakna till liv igen först framåt vårkanten, men förra året blev jag väckt redan i slutet av februari när jag avslöjade att Albin Sjögren var klar för Zug United.

Men väck inte den björn som sover verkar inte existera längre på 20-talet så åter igen tvingas jag till ett för tidigt uppvaknande.

Det är ju tidigare känt att Falun jagar Pixbos superduper-talang Daniel Kalentun för att återförena honom med storebror Emil i dalalaget. Men nu kan jag avslöja att det istället kan bli Pixbo som kommer att splittra ett brödrapar i Falun, för enligt mina uppgifter så är nämligen Emil Lundmark på väg till Göteborgsklubben.

Men det är inte bara Lundmark som kommer att lämna Falun, för enligt de rykten jag hört så är landslagsstjärnan Moa Gustafsson – som är sambo med Emil – på väg att ta samma steg. Enligt de uppgifter jag fått till mig så har alla parter en dialog och att de börjar närma sig de berömda sista detaljerna.

Lundmark bekräftar för Innebandymagazinet att man fört dialog med Pixbo men dementerar samtidigt uppgifterna att en övergång är nära.

– Det stämmer inte, men det är en klubb både jag och Moa pratat med i och med att båda har utgående kontrakt.

Pixbos damlag brukar ju inte värva ihjäl sig men i år är man på jakt efter flera förstärkningar på grund av att ett par äldre kan vara på väg att lägga av. Jag avslöjade redan förra säsongen att Moa Andersson var på väg att lämna för att flytta hem till Stockholm igen men att hon valde att stanna kvar en säsong till. 

Nu har jag även hört uppgifter om att Cajsa Elm och Caroline Adelöw kan spela sin sista säsong och att "Moa G" då ska vara en ersättare för Elms tappade poäng.

Som ersättare för "Moa A" har ju Sandra Boric Svärd nämnts och vad jag har hört senast är att det fortfarande är aktuellt för Boric Svärd att flytta till pojkvännen som bor i Göteborg. Pixbo ska även vara på jakt efter en back till från RIG.

På temat RIG kan jag även nämna att Pixbo jagar Livia Svartvadet och att Thorengruppen och Moa Kareståhl har ett ömsesidigt intresse av att hitta en lösning och att lösningen är nära.
Sist men inte minst så jagar även Pixbo Jönköpings underbarn Mira Markström. Där har jag inte hört något om vart vindarna blåser mer än att Pixbo är intresserade av henne.

Efter dessa tidiga sillybomber hoppas jag att jag kan få krypa tillbaka till värmen i mitt trygga bo och få min skönhetssömn, som jag så innerligt behöver, innan nästa silly season brakar loss på riktigt.  


Videoblogg: Vem tar över efter "Kotten"?

Magnus Fredriksson lyfter två kandidater till förbundskaptensjobbet i damlandslaget efter Åsa "Kotten" Karlsson, och andra heta ämnen.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Den här artikeln handlar om: