Foto: Per Wiklund
SSL (Herr)

Valdemar Ahlroth missar resten av säsongen

ANNONS

Beskedet som många fruktade: Ny långtidsskada för Nykvarns stjärnforward.

Många höll andan när Nykvarn-forwarden Valdemar Ahlroth föll ihop i plågor i bortamatchen mot Linköping 24 november, med tanke på 29-åringens skadehistorik. Nu kommer beskedet att Ahlroth missar resten av säsongen.

– Det är kört, säsongen är över. Samma korsbandet är av, så de måste gå in och göra något där. Det är inte lika illa då menisken inte var lika skadad som förra gången, men han kommer inte spela något mer den här säsongen, säger tränaren Nicklas Hedstål till LT.se.

När han drog korsbandet våren 2022 missade han hela fjolårssäsongen.

– Det är så tråkigt det kan bli, såklart. Innebandy har varit mitt allt sedan jag var fem år gammal, så man undrar ju vem man är när man inte är innebandyspelare. Den första veckan efter matchen mot Linköping var otroligt mörk och dyster kan jag säga, säger Valdemar Ahlroth.

Siktet är inställt på att kämpa sig tillbaka igen.

– Hade jag varit 35 kanske det hade känts lite körigt. Men innebandyn ger mig fortfarande så otroligt mycket och jag älskar att ge tillbaka. Att spela i SSL med Nykvarn är fortfarande allt jag vill, så jag kommer göra allt för att ta mig tillbaka.

Läs hela artikeln på LT.se


Videoblogg: Vem tar över efter "Kotten"?

Magnus Fredriksson lyfter två kandidater till förbundskaptensjobbet i damlandslaget efter Åsa "Kotten" Karlsson, och andra heta ämnen.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Du kanske även vill läsa: Firar jul som överlägsen ledare i skytteligan – nytt hattrick idag Thorengruppen fortsätter överraska – slog decimerat Linköping Den här artikeln handlar om: