Gransholms IF förlorade mot Olofström
Montage
Matchrapport

Olofström utklassade Gransholm på bortaplan

ANNONS

Olofström dominerade stort när laget vann på bortaplan mot Gransholm i division 1 södra Götaland herr med hela 8-1 (4-1, 0-0, 4-0).

– Skönt med en vinst nu innan juluppehållet, vi har spelat bra de två andra matcherna innan också men gått poänglösa. Första perioden var det ingen snack om att vi var bättre och vinner den med 1-4. Andra perioden är det bra tempo men inget av lagen har kontroll på bollen, slutar 0-0. Tredje perioden tar vi tag i det igen och spelar ut och har full koll på det spelmässigt och målmässigt vinner perioden med 0-4. Nästa match 5/1 mot Karlskrona hemma, kommenterade Olofströms tränare Markku Torikka efter matchen.

Olofström var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-4.

Andra perioden blev mållös. Olofström fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av Filip Ekdahl, som gjorde två mål, Jonathan Torikka och Hugo Karlsson.

Olofströms Alexander Zoric hade tre assists och Robin Mourujärvi gjorde två mål och ett assist.

I tabellen innebär det här att Olofström nu ligger på sjätte plats. Gransholm är på tionde plats.

Nästa motstånd för Olofström är Karlskrona. Lagen möts fredag 5 januari 19.45 i Olofströms Sporthall.

Matchrapporter: Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren

Den här artikeln handlar om: