Finspång vann mot Lidköping IBK

Finspång fortsätter vinna – 8-4 mot Lidköping

Finspång är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Lidköping hemma i Arena Grosvad på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 8-4 (2-1, 2-0, 4-3) innebär att Finspång nu har fyra segrar i följd i division 1 Mellersta herr.

Lidköpings tränare Jonas Olsson tyckte så här om matchen:

– Vi kommer aldrig riktigt upp i nivå den här matchen tyvärr. Tråkigt att avsluta hösten så svagt som vi har gjort. Det känns som att det här uppehållet kommer väldigt lägligt för vår del.

Finspång startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Robert Cheeseman och Adam Magnusson innan Lidköping svarade och gjorde 2-1 genom Andreas Granberg. I andra perioden var Finspång starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Filip Ardryd och Robert Cheeseman. Finspång vann också tredje perioden 4-3 och matchen slutade 8-4.

Adam Magnusson och Robert Cheeseman gjorde tre mål var för Finspång.

För Lidköping gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Finspång är på sjunde plats. Så sent som den 17 november låg Finspång på elfte plats i tabellen.

Fredag 5 januari 19.40 spelar Finspång borta mot Berg. Lidköping möter Åby hemma i Idrottens hus söndag 14 januari 15.00.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Linköping vann på bortaplan mot Lidköping Åby vann hemma mot Finspång Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Seger för Finspång – steg åt rätt håll mot Skövde