Olofström spelade lika mot Craftstaden
Montage
Matchrapport

Oavgjort för Craftstaden på bortaplan mot Olofström

ANNONS

Olofström och Craftstaden tog en poäng var i mötet i Allsvenskan västra/södra dam i Olofströms Sporthall. Matchen slutade 2-2 (1-1, 0-1, 1-0, 0-0).

– Det positiva är att vi fick med oss poäng för vi har gått poänglösa i likande matcher förut. Sen är det rejält surt att inte vinna med alla de heta lägena vi hade. Deras målvakt gör en supermatch och vi får helt enkelt inte in bollen. Med en normal utdelning så ska vi ha tre poäng, tyckte Craftstadens assisterande tränare Johan Magnusson, efter matchen.

Första perioden var jämn. Olofström inledde bäst och tog ledningen genom Wilma Titusson efter 16.30, men Craftstaden kvitterade genom Tindra Nordgren bara en minut senare. Craftstaden gjorde också 1-2 efter 11.33 i andra perioden när Sanna Zetterling slog till framspelad av Linnéa Eos. 5.17 in i tredje perioden slog Alexandra Näsman till på pass av Emma Torikka och kvitterade för Olofström.

Förlängningen blev mållös.

För Olofström gör resultatet att laget nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Craftstaden är på femte plats.

Lördag 13 januari 14.00 spelar Craftstaden borta mot Lindome.

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten Jönköping ny serieledare efter 14-1 mot Olofström

Den här artikeln handlar om: