Katrineholm vann mot GS 86
Montage
Matchrapport

Katrineholm vann klart hemma mot GS 86

ANNONS

Det blev en klar seger för Katrineholm mot GS 86 hemma i Allsvenskan västra/södra dam. Matchen slutade 8-3 (1-0, 3-1, 4-2).

Katrineholms tränare Andreas Sjöberg kommenterade matchen:

– Ja det var en skön seger! Vi behövde denna vinsten med oss i ryggen för att lyfta oss som lag detta ger energi och glädje. Vi sliter på ordentligt under 60 minuter. Kommer ner oss lite i andra men kommer tillbaka i tredje och gör vad vi ska.

Katrineholm började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.13 slog Sara Attermo till på pass av Angelica Högberg. Katrineholm var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 4-1.

Katrineholm vann också tredje perioden 4-2 och ställningen efter tre perioder var 8-3.

Katrineholms Ebba Myllyvainio stod för ett mål och två assists.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Katrineholm med 25–28 och GS 86 med 26–31 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. GS 86 är på sjunde plats.

Katrineholm tar sig an Bergs IK i nästa match hemma lördag 13 januari 14.00.

Matchrapporter: Katrineholm tvingas till kval trots seger mot GS 86 Katrineholm vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Huddinge IBS Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Bergs IK Seger för Katrineholm borta mot Skoghall Lisa Söderlund tvåmålsskytt för Västerås IBS i segern mot GS 86

Den här artikeln handlar om: