Notification

ZONE stänger året med nya ICE-färger!

10 nya färger på ICE-bladet i limiterad utgåva: "Varje blad finns i 300 exemplar"

ICE har varit ZONE:s signum inom blad de senaste åren, och under nästa 10 år har ICE varit en framgångssaga för varumärket. Från starten av ICE BLUE till senaste färgtillskottet ICE YELLOW har bladsläpp varit en viktig del av varumärkets strategi.

”Våra kunder älskar att mecka med sina klubbor, och att få dra på årets färg av HYPER har för många varit speciellt. För att summera 2023, och för att släppa perfekta julklappar, kommer nu 10 avslutande ICE-färger som aldrig tidigare producerats på HYPER. Det markerar också slutet av vår vidareutveckling av ICE, och vi vänder blad för 2024 till någonting helt annat”, förklarar Kalle Brännberg på ZONE.

HYPER är ZONE:s mest sålda blad, och har med sin låga vikt (70,5 G) och stora skålning (8mm) blivit ett farligt vapen för alla spelare. Totalt har 8 ICE-färger släppts under åren, och nu summeras hela kampanjen av 10 nya färger i limiterad utgåva. Varje blad finns i 300 exemplar, och finns nu hos ZONE online samt hos deras Premium Resellers.

Oskar Weissbach har seglat upp till att bli vår stora ambassadör för just HYPER med sin briljanta teknik och spelförmåga, och Oskar är inget undantag till att älska att mixtra med sin utrustning. Oskar kommer spela med nya färgen Hyper Ice Magenta framöver på sin ovala AIRLIGHT 27:a, och finns med i marknadsföring via ZONE.s kanaler från och med idag", avslutar Kalle Brännberg.   

Mer information och webshop på Zonefloorball.com

Du kanske även vill läsa:
RE:MADE – återanvända klubbor från ZONE!
RE:MADE – återanvända klubbor från ZONE!