Innebandyn i sorg

Sörjer tidigare lagkamraten: "Det största hjärtat"

ANNONS

Hissolyckan i Stockholm: Före detta innebandyspelare en av de avlidna.

Det har varit en stor nyhet i riksmedia senaste tiden om den hissolycka som skedde i Stockholm där flera personer avled. Vattjoms IK, innebandyföreningen i Sundsvalls kommun, meddelar att en av de avlidna är en före detta spelare i klubben.

“Föreningen har hört om den oerhört tragiska arbetsplatsolyckan i Stockholm där 5 personer avled i en hissolycka. En av de avlidna, Anton Runsvik, spelade många år med oss då klubben hette Vattjom Vipers. Han blev en etablerad spelare i Vattjoms A-lag.

Anton tog inte den största platsen på planen men hade ett av det största hjärtat både på och av planen som en ödmjuk, snäll och lugn kille samt att han var klok och mogen för sin ålder. På planen var han en teknisk spelare, en mönsterbrytare som vågade göra det lilla extra med ett bra spelsinne och snabb i tanken och tekniken samt en av Vattjoms bästa volleyskyttar. En unik sak om Anton som kan nämnas är att när han som barn och en bit in i tonåren spelade hockey så spelade han med leftvinkel, sen när han började spela innebandy där någonstans i tonåren bytte han till rightvinkel.

Våra kondoleanser går till familjen, släkt och vänner där saknaden efter Anton kommer att vara stor.

Styrelsen Vattjoms IK”


Highlights: Sverige-Finland 6-4 (VM-final)

Återupplev VM-finalen med den galna förstaperioden. Bilder: IFF Media Platform


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Den här artikeln handlar om: