Åstorp/Kvidinge vann mot Malmhaug

Åstorp/Kvidinge vann efter förlängning mot Malmhaug

Matchen mellan Åstorp/Kvidinge och Malmhaug i division 1 södra Götaland herr slutade oavgjort efter full tid. Först i förlängningen kunde Åstorp/Kvidinge avgöra till 6-5 (1-1, 3-2, 1-2, 1-0). Matchhjälte blev Nikolaus Moberg, som gjorde det avgörande målet 29 sekunder in i förlängningen.

– En riktig dålig insats från vår sida. Försöker gå högt men kommer inte rätt. Vår första femma gör det helt okej men övriga kan betydligt bättre. Viktor Jensen i målet gör det okej och räddar faktiskt oss från en förlust. Backen Neo Lindblom gör det bra idag. Men det är bara att bryta ihop och komma igen, tyckte Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper, efter matchen.

Första perioden var jämn. Åstorp/Kvidinge inledde bäst och tog ledningen genom Emil Lindberg efter 9.59, men Malmhaug kvitterade genom Tim Axelsson i slutet av perioden. Åstorp/Kvidinge var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Malmhaug var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter tre perioder var 5-5.

Andreas Bremer gjorde ett mål för Åstorp/Kvidinge och fyra målgivande passningar och Nikolaus Moberg stod för tre mål och ett assist.

Åstorp/Kvidinge stannar därmed på andra plats, och Malmhaug på elfte plats, i tabellen.

Åstorp/Kvidinge tar sig an Vetlanda i nästa match borta lördag 6 januari 16.00.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Storseger för Munka-Ljungby borta mot Malmhaug Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug