#ibsilly
Foton: Per Wiklund
Allsvenskan norra

U19-landslagsman till allsvenskan: "Redo för nästa nivå"

ANNONS

Tyresö Trollbäcken förstärker truppen med U19-landslagsforward.

Nykomlingarna Tyresö Trollbäcken, som ligger sexa i allsvenskan norra, tar in Hammarbys forward Ted Di Luca på dubbellicens. 

17-åringen har gjort elva poäng på sju matcher den här säsongen i Herr2an och har dessutom meriter från spel i U19-landslaget, han representerade Sverige i EFT förra månaden.

– Ted är en spelare vi jagat många år. Nu har han varit med oss i två veckor och visat att vi inte haft fel. En stor stark right forward med fint spelsinne och ett riktigt bra skott utöver det även en jättebra kille med en enorm vinnarskalle. En spännande rollspelare som kommer passa jättebra in i vårt lagbygge, spetsa till konkurrensen och göra oss farligare offensivt, säger Tyresö Trollbäckens sportchef Emil Schönhoff till klubbens Instagram.

Han fortsätter:

– Ted visade nu senast med U19 att han är redo för nästa nivå och det ska bli jättekul och se honom hos oss i Allsvenskan!

Ted Di Luca är spelklar direkt och kan därmed göra sin allsvenska debut när Tyresö Trollbäcken tar emot Sundsvall på söndag. 
 


Highlights: Sverige-Finland 6-4 (VM-final)

Återupplev VM-finalen med den galna förstaperioden. Bilder: IFF Media Platform


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken

Den här artikeln handlar om: