Mölndals IBF förlorade mot Träslövsläge IF

Carl Brooker målskytt – men Mölndals IBF föll

Mölndals IBF förlorade på hemmaplan i division 1 västra Götaland herr mot Träslövsläge, med 1-5 (0-1, 1-1, 0-3).

– En jämn match där vi tyvärr inte har effektiviteten idag för att sätta våra målchanser. Två bra målvakter som håller sina lag kvar i matchen, kommenterade Mölndals IBF:s tränare Martin Dahlgren.

Träslövsläge tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Noah Carlenäs framspelad av Erik Johansson. Efter 11.19 i andra perioden nätade Carl Brooker, på pass av Anthony Berg och kvitterade för Mölndals IBF.

Träslövsläges Jonatan Åkesson gjorde 1-2 efter 13.26 framspelad av Arvid Eliasson.

I tredje perioden var Träslövsläge starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom tre snabba mål i slutet av perioden av Victor Back, Edwin Körberg och Anton Frejd och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.56 kvar att spela.

Mölndals IBF har en vinst och fyra förluster och 17–25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Träslövsläge har tre vinster och två förluster och 42–33 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Mölndals IBF nu ligger på åttonde plats. Träslövsläge är på femte plats. Så sent som den 22 november låg Träslövsläge på elfte plats i tabellen.

I nästa omgång har Mölndals IBF Alingsås borta i Stadsskogshallen, fredag 5 januari 19.00.

Matchrapporter: Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Felix Jansson och Victor Wennroth målskyttar när Zenith förlorade Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust