Lidköping IBK vann mot Torshälla IBK

Lidköping utklassade Torshälla på hemmaplan

Lidköping dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Torshälla i division 1 Mellersta herr med hela 11-2 (3-2, 4-0, 4-0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Torshälla vann med 8-7.

– Skönt att falla tillbaka på det vinnande spåret igen. Hoppas vi kan fortsätta på det framöver med, kommenterade Lidköpings tränare Jonas Olsson efter matchen.

I första perioden var det Lidköping som var starkast. Laget vann perioden med 3-2.

I andra perioden var Lidköping starkast och gick från 3-2 till 7-2 genom två mål av Marcus Nilsson, ett mål av Albin Kalén och ett mål av Jon Lindgren. Och det var bara början. Lidköping fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-2. Målen i sista perioden gjordes av Marcus Nilsson, Albin Kalén, Joel Flensén och Gustav Jonsson.

Lidköpings Joel Flensén stod för ett mål och två assists och Oscar Garyd hade tre assists.

Lidköping har två segrar och tre förluster och 41–36 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Torshälla har fem förluster och 17–52 i målskillnad.

Lidköpings nya tabellposition är tredje plats, medan Torshälla är på elfte plats.

Söndag 17 december 16.00 spelar Lidköping borta mot Finspång.

Matchrapporter: Linköping vann på bortaplan mot Lidköping Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping IBF Västerås tog ännu en seger – 13-9 mot Torshälla