Ekerö IK vann mot Salem

Salem chanslöst mot Ekerö IK

Salem åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Ekerö IK med hela 2-9 (0-3, 0-1, 2-5) i division 1 östra Svealand herr.

Ekerö IK spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Victor Schedin-Huisman, Pelle Söderman och Simon Melander. Och det var bara början. Efter 16.17 i andra perioden nätade Victor Schedin-Huisman återigen, på pass av Jesper Knutsson och gjorde 4-0. Ekerö IK vann också tredje perioden 5-2 och matchen med hela 9-2.

Pelle Söderman gjorde två mål för Ekerö IK och ett målgivande pass.

Ekerö IK har fyra segrar och en förlust och 35–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Salem har en oavgjord och fyra förluster och 16–35 i målskillnad.

Ekerö IK ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Salem är på elfte plats.

Fredag 15 december 19.15 spelar Salem borta mot RA19.

Matchrapporter: Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Förlust mot Nacka för Salem Kryss för Värmdö och Ekerö IK Viktor Hultquist tvåmålsskytt när Nykvarn IF vann mot Ekerö IK