Gränna spelade lika mot Åstorp/Kvidinge

Oavgjort för Gränna hemma mot Åstorp/Kvidinge

Hemmalaget Gränna och Åstorp/Kvidinge spelade oavgjort i division 1 södra Götaland herr, 3-3 (1-1, 0-1, 2-1, 0-0) på lördagen.

Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper:

– En tuff bortamatch. Gränna spelar fysiskt och är i bra form. Har ju ledningen inför sista och borde fått frislag innan deras kvittering. Sedan gör de mål i boxplay. Slarvigt av oss. Sedan lyckades vi göra mål efter att vi plockat ut målvakt och satsat på sex utespelare. I förlängningen trycker vi på rejält och skapar massor och helt sjukt att vi inte får in bollen. Deras målvakt gör säkert sin livs match samtidigt som vi måste vara effektivare och mer distinkta i avsluten.

Första perioden var jämn. Gränna inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Lukas Johansson efter 2.30, men Åstorp/Kvidinge kvitterade genom Jonathan Rosengren efter 8.52. Åstorp/Kvidinge gjorde också 1-2 efter 15.29 i andra perioden när Andreas Bremer slog till framspelad av Oliver Bellman. 7.58 in i tredje perioden slog William Wärn till på pass av Markus Vadsten och kvitterade för Gränna.

Efter 14.58 nätade Gabriel Kaindl och gav Gränna ledningen.

Åstorp/Kvidinge kvitterade till 3-3 med 45 sekunder kvar att spela genom Fabian Hansson framspelad av Mattias Bremer.

Förlängningen blev mållös.

Gränna stannar därmed på åttonde plats, och Åstorp/Kvidinge på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Gränna är Munka-Ljungby. Lagen möts lördag 16 december 14.30 i Ribbahallen. Åstorp/Kvidinge tar sig an Malmhaug hemma fredag 15 december 19.30.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona