Örebro Innebandy vann mot IBF Norrköping

Målfest när Örebro Innebandy krossade IBF Norrköping i Idrottshuset

Örebro Innebandy hade inga problem med IBF Norrköping i division 1 Mellersta herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 11-0 (6-0, 3-0, 2-0).

– Ett sämre träningspass. Bra få gå runt på folk och lufta andra och 3e målis. De kämpar och krigar hela matchen i alla fall så de ska de ha eloge för men tyvärr alldeles för svaga för det ens ska bli kul, tyckte Örebro Innebandys tränare Emil Olsson-Höök, efter matchen.

Det var hemmaseger nummer fyra i rad för Örebro Innebandy.

Örebro Innebandy spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 7-0 genom två mål av Simon Lindholm, ett mål av Marcus Hjelm, ett mål av Hampus Håkansson, ett mål av Vilgot Hedenborg, ett mål av Hampus Helj och ett mål av Villiam Sundhall. Och det var bara början. Örebro Innebandy var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter två perioder var 9-0.

Örebro Innebandy gjorde också 11-0 genom Villiam Sundhall på pass av Hampus Håkansson efter 5.52 i tredje perioden. 11-0-målet blev matchens sista.

Örebro Innebandys Jacob Embretzen hade fyra assists och Hampus Håkansson stod för ett mål och två assists.

För Örebro Innebandy gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan IBF Norrköping är på tolfte och sista plats.

Örebro Innebandy tar sig an Skövde i nästa match borta lördag 16 december 16.00.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Linköping utklassade IBF Norrköping på hemmaplan Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping