Allsvenskan södra

Legendaren tillbaka i målkalaset – högst delaktig i segern

ANNONS

Ett minst sagt bekant namn dök upp i Höllvikens 10-8-seger mot Kalmarsund Ungdon.

Höllviken kom till lördagens match mot Kalmarsund Ungdom med två raka förluster i ryggen. När 60 minuter var spelat kunde vi konstatera att den förlustsviten var bruten då Höllviken vann matchen med 10-8.

Publiken bjöds alltså på ett riktigt målkalas och Höllvikens tränare Stefan Prim summerade matchen enligt följande:

– En riktig publikmatch men som gjorde mig mer gråhårig för varje minut som gick. Försvarsspelet har så mycket mer att önska och för andra matchen i rad är vi riktigt ihåliga. Framåt är det kul att se att vi får utdelning och Hernandez fina mål är förhoppningsvis starten på hans uppåtgående formkurva som kommer bli viktig för oss, sa Prim till Innebandymagazinet.

Daniel Hernandez, som tidigare saknats på grund av personliga skäl, gjorde två mål under matchen och är nu uppe i fem poäng på lika många matcher. 

Noterbart är också att Johannes Wilhelmsson – som i våras avslutade sin karriär - gjorde en ny comeback för Höllviken mot Kalmarsund. "JW" har funnits med i tre matcher tidigare under säsongen men hade inte spelat med laget sedan slutet av oktober. Nu fanns han åter med igen och svarade då för tre framspelningar.

Nils-Petter Hjelm, tränare i Kalmarsund Ungdom, ger sin syn på matchen.

– Jag tror vi ger bort fyra eller fem mål utav de tio. De får kontra på oss vilket vi hade pratat om innan. Det var näst intill bara kontringsmål. Hade vi haft lite skärpa i avsluten efter fösta perioden borde vi nästan leda med 5-4. De är sjukt effektiva och vi är sjukt ineffektiva, säger han till Ölandsbladet.
 

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge

Den här artikeln handlar om: