Tyresö Trollbäcken IBK förlorade mot Storvreta
Montage
Matchrapport

Storvretas fina svit håller i sig efter 10-5 mot Tyresö Trollbäcken

ANNONS

Tyresö Trollbäcken och Storvreta möttes på söndagen i Tyresöhallen. Storvreta hade fyra vinster i rad i Allsvenskan norra/östra dam inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 5-10 (3-5, 2-2, 0-3).

– Efter en tidig ledning i matchen kunde vi behålla kommandot och i tredje perioden kändes det som vi hade ganska bra kontroll och kunde stänga matchen. Offensivt är vi hyfsat nöjda med prestationen idag men det finns fortfarande en del att slipa på. Det känns dock som att vi är på väg mot den nivå vi vill vara, men absolut, det är en bit kvar, kommenterade Storvretas tränare Noél Alm Johansson efter matchen.

Tyresö Trollbäckens tränare Mathias Björkman:

– Storvreta har ett par tongivande poängspelare som vi inte tar hand om idag. Då förlorar man matcher.

Storvreta var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-5.

Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 5-7.

Storvreta fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-5. Målen i sista perioden gjordes av Lina Andrén, som gjorde två mål, och Amanda Ljunggren.

Storvretas Amanda Ljunggren stod för fem poäng, varav fyra mål, Lina Andrén gjorde två mål och ett assist och Charlotte Bravo gjorde tre mål för.

Storvreta ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Tyresö Trollbäcken är på sjätte plats.

I nästa omgång har Tyresö Trollbäcken Älvsjö AIK borta i Västertorpshallen, söndag 17 december 15.00. Storvreta spelar borta mot Nacka Wallenstam lördag 2 december 16.00.

Matchrapporter: Kvalspel för Alunda efter förlust mot Storvreta Storvreta vann på hemmaplan mot Tyresö Trollbäcken Tungt besked för Tyresö Trollbäcken – åker ur serien Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka AIK segrade i toppmötet mot Storvreta

Den här artikeln handlar om: