Gransholms IF vann mot Gränna

Gränna förlorare efter förlängning mot Gransholm

Det blev en jämn match när Gränna mötte Gransholm på bortaplan i division 1 södra Götaland herr. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 4-3 (1-2, 0-0, 2-1, 1-0).

Isak Samuelsson blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål 4.53 in i förlängningen.

Gränna tog ledningen efter nio minuters spel, genom Mohammed Amin framspelad av Samuel Magnusson.

Gransholm kvitterade till 1-1 efter 12.45, när Viktor Karlsson hittade rätt på pass av Rasmus Rydberg.

Gränna tog ledningen på nytt efter 18.56, genom Samuel Magnusson på pass av Markus Vadsten.

Andra perioden blev mållös. 1.05 in i tredje perioden slog Viktor Henningsson till på pass av Eric Gustavsson och kvitterade för Gransholm.

Efter 3.51 slog Viktor Henningsson till återigen framspelad av Isak Ingvarsson och gav Gransholm ledningen.

4.00 in i perioden nätade Grännas Andreas Strand framspelad av Henric Löw Svensson och kvitterade för Gränna.

I förlängningen tog det 4.53 innan Gransholm avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Isak Samuelsson, framspelad av Sebastian Samuelsson.

Gransholm ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Gränna är på åttonde plats.

I nästa omgång har Gränna Åstorp/Kvidinge hemma i Ribbahallen, lördag 2 december 14.30.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Gransholm vann stort senast – nu tog Malmö FBC revansch Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona