Malmhaug förlorade mot CL98IC A

CL98IC A ny serieledare efter seger mot Malmhaug

CL98IC A slog Malmhaug med 19-2 (4-0, 6-2, 9-0) på bortaplan och kan nu fira att laget är ny serieledare i division 1 södra Götaland herr efter tio spelade matcher, på samma poäng som Åstorp/Kvidinge. Malmhaug ligger på elfte plats i tabellen.

Segern var CL98IC A:s sjätte på de senaste sju matcherna.

CL98IC A spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Wilmer Arvidsson, William Borén, Filip Gustafsson och Wilmer Hult. Det skulle komma mer från CL98IC A. CL98IC A var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-6 och ställningen efter två perioder var 2-10.

CL98IC A fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 19-2. Målen i sista perioden gjordes av Filip Gustafsson, som gjorde två mål, William Borén, Lukas Nordén, Hobbe Janefrid, Nils Schwarz, Noel Sandebäck, Kasper Rodlert och Hannes Slöjdare.

CL98IC A:s Hannes Slöjdare stod för sex poäng, varav tre mål, Filip Gustafsson gjorde tre mål och ett assist, Wilmer Arvidsson gjorde ett mål och spelade fram till tre mål, William Borén gjorde tre mål för, Fabian Rydell hade tre assists, Lukas Nordén gjorde två mål och ett assist, Hobbe Janefrid gjorde ett mål och spelade fram till två mål och Noel Sandebäck gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

I nästa omgång har CL98IC A Vetlanda hemma i Kalmar Sportcenter, fredag 1 december 20.00.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Storseger för Munka-Ljungby borta mot Malmhaug Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga