Träslövsläge IF vann mot IK Zenith

Wilmer Eurén målskytt – men Zenith föll

Zenith förlorade mötet med Träslövsläge borta med 1-4 (1-1, 0-1, 0-2) i division 1 västra Götaland herr på torsdagen.

Första perioden var jämn. Träslövsläge inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Albin Grönlund efter 3.45, men Zenith kvitterade genom Wilmer Eurén efter 13.36. Efter 10.43 i andra perioden nätade Nils Eliasson, på pass av Filip Gunnarsson och gav Träslövsläge ledningen. I tredje perioden var Träslövsläge starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom två snabba mål i mitten av perioden av Liam Pettersson och Edwin Körberg och avgjorde matchen.

För Träslövsläge gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Zenith är på sjunde plats.

Zenith tar sig an Alingsås i nästa match hemma lördag 2 december 14.00.

Matchrapporter: Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Jonsson och Lundahl heta när Alingsås slog Zenith Felix Jansson och Victor Wennroth målskyttar när Zenith förlorade Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge Klart nu: Zenith åker ur serien efter ny förlust