SSL Dam
Foto: Bejto Demiri och Tomas Brandt Wangel
Svensson Synar SSL
Svensson synar SSL: Fem lag hissas och dissas efter helgen

Innebandymagazinets damexpert har tagit ut hans fem största rubriker från senaste omgången.

I helgen var det dubbelomgång med fulla omgångar både fredag och söndag och nu väntar en dryg månads uppehåll för VM. Så dagens krönika handlar om båda helgens omgångar och mina fem största rubriker därifrån. Eller rubriker och rubriker det är snarare fem lag som jag tänker hissa eller dissa. 

Täby

Vad är det som händer i världens största innebandyförening egentligen? Jag blir inte rikligt klok på vad det är som händer och jag tror aldrig att jag varit med om att man sparkat iväg en framgångsrik sportchef och en trotjänande stjärnspelare samt att en assisterande tränare hoppat av. Jag blir ännu mer förbryllad när jag läser följande citat från klubbchefen i Hela Gotland:

“Inledningen är väl godkänd, vårt stora problem är att vi har en ganska tunn trupp. Vi har flyttat upp två spelare från egna

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: