Åkersberga IBF spelade lika mot Nykvarn IF

Oavgjort för Nykvarn IF mot Åkersberga IBF på bortaplan

Det blev delad pott när Åkersberga IBF tog emot Nykvarn IF i division 1 östra Svealand herr. Slutresultatet skrevs till 4-4 (2-1, 1-2, 1-1, 0-0).

Första perioden var jämn. Nykvarn IF inledde bäst och tog ledningen genom Viktor Hultquist efter 1.55, men Åkersberga IBF kvitterade genom Adam Hildeståhl. Och Åkersberga IBF hann också ta ledningen, genom Max Fletcher Sjöman. Efter 4.18 i andra perioden slog Viktor Hultquist till ännu en gång, framspelad av Gustav Hansen och kvitterade för Nykvarn IF.

Linus Martinsson gjorde dessutom 2-3 efter 7.05 på pass av Gustav Hansen.

Åkersberga IBF:s Edwin Klöfver gjorde 3-3 efter 10.18 framspelad av Patric Ring.

Nykvarn IF gjorde 3-4 genom Oliver Mattsson efter 3.51 i tredje perioden.

Åkersberga IBF kvitterade till 4-4 genom Andreas Lagerblad efter 8.08 av matchen. Målet räddade en poäng åt Åkersberga IBF.

Förlängningen blev mållös.

Åkersberga IBF har två segrar, en oavgjord och två förluster och 32–31 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nykvarn IF har två vinster, en oavgjord och två förluster och 19–19 i målskillnad.

Åkersberga IBF stannar därmed på åttonde plats, och Nykvarn IF på fjärde plats, i tabellen.

Nykvarn IF tar sig an Salem i nästa match borta lördag 25 november 15.00.

Matchrapporter: Lucas Nordahl stor matchhjälte när Värmdö slog Nykvarn IF Värmdö besegrade på bortaplan av Åkersberga IBF Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Nykvarn IF föll i förlängningen mot Åkersberga IBF Viktor Hultquist tvåmålsskytt när Nykvarn IF vann mot Ekerö IK