Skellefteå Utv vann mot Timrå IBC
Montage
Matchrapport

Skellefteå Utv vann på hemmaplan mot Timrå

ANNONS

Skellefteå Utv besegrade Timrå på hemmaplan i lördagens möte i division 1 Norra herr. 9-7 (2-1, 6-2, 1-4) slutade matchen.

Timrås tränare Kristoffer Asp:

– Vi spelar en mycket märklig match, vi gör en bra första period och slarvar på båda deras mål! Men sedan gör vi en bedrövlig andra period, så väldigt mycket slarv med bollen och egna misstag! Underläge 3-8 inför sista perioden gör att vi måste pressa på, och vi gör 4 raka mål men sedan gör de en kasse i öppet mål. Vi gör en medioker match som helhet och då förtjänar man inte att vinna!

Därmed har Skellefteå Utv fyra raka segrar på hemmaplan.

Skellefteå Utv var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-1.

Även i andra perioden var det Skellefteå Utv som var starkast. Laget vann perioden med 6-2 och ställningen efter två perioder var 8-3.

Timrå vaknade dock till och stod för en rejäl uppryckning med fyra raka mål genom mål av William Zetterberg, Oscar Nilsson Böös, Hampus Strömberg och Filip Nilsson.

Skellefteå Utv kunde dock avgöra till 9-7 med 53 sekunder kvar av matchen genom Oliver Degerfält.

Viktor From gjorde ett mål för Skellefteå Utv och två målgivande passningar och Tim Nilsson stod för ett mål och två assists. Hampus Strömberg gjorde två mål och spelade fram till ett mål, Matheus Jansson gjorde ett mål och två assist och William Zetterberg gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Timrå.

Båda lagen har nu tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, Skellefteå Utv med 29–36 och Timrå med 47–27 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Skellefteå Utv ligger på fjärde plats medan Timrå har sjätteplatsen.

Lördag 25 november 13.00 spelar Skellefteå Utv borta mot IBK Luleå. Timrå möter Vattjom hemma i Timrå Sporthall fredag 24 november 19.00.

Matchrapporter: Skellefteå Utv utklassade Kiruna AIF – vann med 19-4 Timrå tog hemmaseger mot Jemtland IBK Luleås fina svit håller i sig efter 12-6 mot Skellefteå Utv Timrå höll inte hela matchen borta mot Vattjom Linus Wallin i målform – Timrå vann mot Skellefteå Utv

Den här artikeln handlar om: