Gränna vann mot FBC Karlskrona

Seger för Gränna med 9-5 mot Karlskrona

Gränna vann mötet i division 1 södra Götaland herr på hemmaplan mot Karlskrona, med 9-5 (2-1, 3-3, 4-1).

Gränna startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Filip Simonsson och Emil Skog innan Karlskrona svarade och gjorde 2-1 genom Ture Håkansson. Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 5-4.

Gränna vann också tredje perioden 4-1 och ställningen efter tre perioder var 9-5.

Karlskronas Samuel Flemming-Dahlgren hade tre assists. Emil Skog och Alfred Bernhardsson gjorde två mål och ett assist var för Gränna.

Gränna har tre segrar och två förluster och 32–28 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Karlskrona har två vinster och tre förluster och 22–24 i målskillnad.

Det här betyder att Gränna nu ligger på sjunde plats i tabellen, och Karlskrona är på åttonde plats.

Lördag 25 november 16.00 spelar Gränna borta mot Gransholm.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Malmö FBC avgjorde i sista perioden och vann mot Karlskrona Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona Gränna vann hemma mot Genarp