Lindås Rasta vann mot Mölndals IBF

Lindås Rasta tog ännu en seger – 6-3 mot Mölndals IBF

Lindås Rasta är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Mölndals IBF hemma i Lindås Waves Arena på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 6-3 (2-1, 2-0, 2-2) innebär att Lindås Rasta nu har nio segrar i följd i division 1 västra Götaland herr, och är fortfarande obesegrat i år.

– Vi inleder matchen fokuserat och bra men tappar mycket vad tålamod och ödmjukhet heter efter det. Vi vinner matchen men gör det inte bra. Kul och bra att ha vunnit så många matcher i rad och vi ser fram emot nästa helgs seriefinal mot Skoghall, kommenterade Lindås Rastas tränare Daniel Calebsson efter matchen.

Lindås Rasta startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Adam Thyselius och Gustav Andersson innan Mölndals IBF svarade och gjorde 2-1 genom Markus Janson. I andra perioden var Lindås Rasta starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Marcus Kennemyr och Jesper Andréasson. Mölndals IBF reducerade dock till 4-2 genom Lasse Englund efter 10.25 av matchen.

Lindås Rasta gjorde dock två snabba mål i tredje perioden och gick från 4-2 till 6-2, målen av Anton Dahlström och Miki Düring, vilket avgjorde matchen.

Markus Janson reducerade förvisso, men närmare än 6-3 kom inte Mölndals IBF. Lindås Rasta tog därmed en stabil seger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Lindås Rasta i serieledning och Mölndals IBF på åttonde plats.

Lördag 25 november 17.30 spelar Lindås Rasta hemma mot Skoghall. Mölndals IBF möter Floda hemma i Aktiviteten fredag 24 november 19.15.

Matchrapporter: Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust