Åstorp/Kvidinge vann mot Gransholms IF

Åstorp/Kvidinge vann på hemmaplan mot Gransholm

Åstorp/Kvidinge vände och vann mötet i division 1 södra Götaland herr på hemmaplan mot Gransholm, med 9-6 (1-2, 4-2, 4-2).

– Tyvärr kommer vi inte alls upp i standard idag. Saknar energi från början och vi ska vara glada att vi bara låg under med 2-1 efter första. Lite bättring i andra. Lever farligt i tredje men vi hittar ett sätt att vinna. Det är ju iallafall en styrka, kommenterade Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper.

Gransholm startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Sebastian Samuelsson och Isak Samuelsson innan Åstorp/Kvidinge svarade och gjorde 2-1 genom Oscar Sandberg. Åstorp/Kvidinge förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 4-2 och ställningen efter två perioder var 5-4.

Åstorp/Kvidinge var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-2 och matchen med 9-6.

Jonathan Rosengren gjorde ett mål för Åstorp/Kvidinge och spelade dessutom fram till två mål och Oliver Bellman stod för ett mål och två assists. Isak Samuelsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Sebastian Samuelsson gjorde tre mål för för Gransholm.

Resultatet innebär att Åstorp/Kvidinge fortsätter toppa tabellen och Gransholm ligger på elfte plats i tabellen.

Åstorp/Kvidinge tar sig an Genarp i nästa match hemma lördag 25 november 15.00.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Gransholm vann stort senast – nu tog Malmö FBC revansch Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Förlust för Åstorp/Kvidinge trots mål av Andreas Bremer och Jonathan Rosengren