Foton: Per Wiklund
Distrikts-SM

Här spelas distrikts-SM 2025 och 2026

ANNONS

"En fantastisk spelplats för ett evenemang så som distrikts-SM"

Distrikts-SM, tidigare känt som SDF-SM, spelas nästa år i Umeå. Nu står det också klart vart mästerskapet äger rum år 2025 och 2026.

Spelplatsen där blir Nyköping, staden som stod värd för distrikts-SM 2023. Man kommer spela matcherna i Rosvalla Arena.

– Rosvalla Arena är en fantastisk spelplats för ett evenemang så som distrikts-SM, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy i ett pressmeddelande och fortsätter. 

– Vi har haft framåtlutande förhandlingar som nu landat i det här avtalet. Det går också helt i hand med vår filosofi om att sprida ut evenemangen över Sverige då säsongens upplaga av distrikts-SM spelas i Umeå. 

Medarrangörer till distrikts-SM 2025 och 2026 blir Onyx Innebandy, Södermanlands IBF, Nyköpings Kommun samt Nyköpings Arenor.

– Vilken otroligt skön känsla vi får av att få arrangera Distrikts-SM igen. Vi älskar när innebandysveriges ögon riktas mot Nyköping, säger Kecke Lundh, klubbchef för Onyx, och fortsätter:

–  Onyx Innebandy, Södermanlands Innebandyförbund, Nyköpings Kommun och Nyköpings Arenor kommer ge allt för att leverera en oförglömlig idrottsupplevelse. Varmt Välkommen!

– Tillsammans med våra vänner på Onyx Innebandy och Södermanlands IBF ser vi med tillförsikt fram emot ytterligare ett välbesökt och välfungerande arrangemang, säger Stefan Jonasson.


TV: Chrull & Traktorn synar Sveriges VM-trupp

Christian "Chrull" Svensson och Jonas "Traktorn" Hansson snackar upp VM i Singapore: "Hon kan bli viktigaste spelaren för Sverige"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!


 

Den här artikeln handlar om: