Notification

Välkommen till ett värmländskt cupäventyr

Wolves Floorball Challenge, en föräldravänlig cup under ett och samma tak.

Karlstad Innebandyarena arrangerar den 4-7 januari 2024 en endags-cup för pojkar och flickor födda 11, 12, 13, 14.

Wolves Floorball Challenge har som mål att vara en rolig cup för alla spelare och ledare men även vara en föräldravänlig cup, där alla matcher spelas under ett och samma tak. Det betyder att ingen behöver skjutsas mellan olika hallar, matsalar och/eller övriga aktiviteter. Vi hoppas att detta är en start på något stort och att du och ditt lag är redo för NYA utmaningar.

Missa inte din chans att vara en del av den historiska upplagan! Markera din kalender, sprid ordet och så ses vi 4-7 januari 2024.

Alla lag spelar minst fyra matcher, spel fyra mot fyra på spelytan 30 x 15 meter. De mindre målburarna som är 120x90 cm kommer att användas. 4 januari spelar P11/F11, 5 januari spelar P12/F12, 6 januari spelar P13/F13 och den 7 januari spelar P14/F14.

Håll utkik efter fler uppdateringar och inför turneringen på vår Instagram @wfckarlstad. För mer information och för att komma till anmälan besök www.karlstadinnebandyarena.se

Låt oss skapa historia tillsammans! Vi ses på WFC!