Notification
Foto: Ted Malm

Linköping Floorball Games 2024

Missa inte en av vårens största cuper, Linköping Floorball Games, som är ett perfekt och härlig sätt att avsluta säsongen på.

Anmälan är nu öppen och trycket har varit stort så cupen närmar sig redan nu 100 anmälda lag. De senaste åren har ca 350 lag deltagit och man siktar på att äntligen nå över 400 lag och bli Sveriges största vårcup.  Eftersom cupen är så stor kommer man som tidigare köra den över två helger. Information om cupen och vilken helg de olika klasserna är förlagda hittar ni på www.floorballgames.se

Cupen kommer fortsätta med SIU-anpassade klasser vilket har varit väldigt uppskattat av deltagande lag då motståndet blir jämnare. Detta gör det även enklare för de föreningar som har lag med blandade åldrar att delta, då man lättare kan hitta en klass som passar sitt lag.

Många lag med stora trupper brukar välja att anmäla sig i två olika klasser för att spelarna ska få mer speltid. På så sätt kan spelare dubblera och spela i båda lagen om det behövs. Arrangören försöker i möjligaste mån lösa så att matcherna inte krockar. Till skillnad från många andra cuper behöver du inte betala någon extra avgift för deltagarkort för spelare och ledare som dubblerar.

Varmt välkomna till Linköping i vår!