Lindås Rasta IBK förlorade mot Lindome

Lindome besegrade Lindås med 6-2

Lindome vann borta mot Lindås i Allsvenskan västra/södra dam. Matchen på onsdagen slutade 2-6 (0-2, 1-0, 1-4).

– Spelmässigt gör vi en helt okej match men det handlar om att göra mål och det är Lindome bättre på. Sista tre släpper vi i öppen kasse, men det är inte där det avgörs, kommenterade Lindås tränare Anders Nilsson.

Segern var Lindomes fjärde på de senaste fem matcherna.

I början av matchen var Lindome starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Kajsa Högemark och Sanna Browaldh. Efter 6.27 i andra perioden slog Lovisa Eliasson till, på pass av Justina Eliasson och reducerade åt Lindås. Lindome vann också tredje perioden 1-4 och matchen slutade 2-6.

Sanna Browaldh gjorde två mål för Lindome och två assist och Amanda Lööv Miljevic stod för tre poäng, varav två mål.

För Lindome gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Lindås är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Lindås är Jönköping. Lindome tar sig an Olofström borta. Båda matcherna spelas lördag 11 november 14.00.

Matchrapporter: Lindome klart för kval till Superligan Tungt besked för Lindås – åker ur serien Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad