IBK Genarp förlorade mot Gränna

Gränna vann – efter Simon Vadstens målkalas

Simon Vadsten stod för hela sex mål för Gränna när laget slog Genarp på bortaplan i division 1 södra Götaland herr. Till slut blev det 10-7 (2-1, 2-5, 6-1) till Gränna.

Gränna var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-2.

I andra perioden var det i stället Genarp som hade greppet. Laget vann perioden med 5-2 och ställningen efter två perioder var 6-4.

Gränna förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med hela 1-6 och matchen med 10-7.

Simon Vadsten gjorde sex mål för Gränna, Markus Vadsten hade tre assists, Emil Skog gjorde två mål och ett assist och Gabriel Kaindl stod för tre poäng, varav ett mål. Emil Wahl gjorde två mål och totalt fyra poäng för Genarp, Jesper Björkquist gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Elias Lundberg gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Det här betyder att Gränna ligger på nionde plats i tabellen, och Genarp är på sjätte plats.

I nästa omgång har Gränna Karlskrona hemma i Ribbahallen, lördag 18 november 14.30.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Malmö FBC:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Genarp Emil Skog het när Gränna besegrade Karlskrona