Foto: Adam Troy
SSL (Herr)

Dubbel mardröm för Växjö - trots vinsten mot Storvreta

ANNONS

☑ Tvingas till operation efter pungsmäll ☑ Stjärnan borta året ut?

Växjö blev först att ta tre poäng mot regerande svenska mästarna Storvreta den här säsongen, men efterspelet har ändå kommit att handla om dystra rubriker. Under matchen blev rutinerade Marcus Ekengren träffad av en klubba efter ett skott så illa att han tvingades utgå och åka till akuten.

– Eftersvingen med klubbspetsen kom rätt på pungen. Det gick så dåligt det kan gå. Det är verkligen inte särskilt bra med mig nu, säger Ekengren till Expressen i väntan på operation.

När Ekengren kan vara tillbaka i spel igen är högst oklart.

En som saknades helt på planen igår var landslagsspelaren Ludwig Persson. 29-åringen skadade sig 18 oktober i Svenska Cupen-matchen mot Helsingborg, och i torsdags fick han beskedet från en magnetröntgen att en sena har lossnat från knät. Det dröjer flera veckor innan han är tillbaka i SSL och troligtvis blir det inget mer spel under år 2023.

– Det hade nog varit en bonus i såna fall, säger Persson till Smålandsposten.


TV: Därför är Galante petad i landslaget

"Det ligger honom i fatet" - förbundskaptenen Thomas Brottman om varför Casper Backby och Alexander Galante Carlström inte är uttagna till Euro Floorball Tour.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Du kanske även vill läsa:
Växjö först att ta tre poäng mot Storvreta
Växjö först att ta tre poäng mot Storvreta
Den här artikeln handlar om: