Bergs IK vann mot Lillån IBK

Tre poäng för Bergs IK hemma mot Lillån IBK

Bergs IK vann mötet i Allsvenskan västra/södra dam på hemmaplan mot Lillån IBK, med 4-1 (1-0, 1-1, 2-0).

Bergs IK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.57 slog Kajsa Andersson till på pass av Sara Wettermark. Efter 2.21 i andra perioden slog Fanny Lundgren till, framspelad av Lovisa Abrahamsson och kvitterade för Lillån IBK.

Bergs IK:s Kajsa Andersson gjorde 2-1 efter 7.49 på pass av Hanna Trygg.

I tredje perioden var Bergs IK starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom två mål av Emma Hagberg och avgjorde matchen.

Bergs IK ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Lillån IBK ligger på femte plats.

Bergs IK tar sig an Västerås IBS i nästa match borta lördag 11 november 16.00.

Matchrapporter: Seger för Skoghall i toppmötet med Lillån IBK Tungt besked för Bergs IK – åker ur serien Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Bergs IK Stort jubel när Telge SIBK säkrade seriesegern med vinst mot Lillån IBK Telge SIBK har fyra raka segrar – vann mot Bergs IK med 8-1